Ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon!

Olen ehdolla Helsingin kaupunginvaltuustoon, koska haluan muuttaa politiikkaa ja kaupunkia. Mielestäni kuntapoliitikon tärkeimmät ominaisuudet ovat yhteistyökyky ja kärsivällisyys. Toisinaan vaaditaan myös periksiantamatonta asennetta. Yhteistyötaitoja tarvitaan, sillä politiikkaa ei tehdä yksin, vaan yhdessä neuvottelemalla. Kärsivällisyyttä tarvitaan, sillä käsiteltävät kokonaisuudet ovat usein monitahoisia, eikä kukaan voi olla kaikkien politiikanalojen asiantuntija. Uskon, että kuntapoliitikolla on tärkeää olla joitakin omia tavoitteita, joita pitää esillä ja edistää, mutta lopulta työ tehdään yhdessä valtuustoryhmän, lautakunnan tai valtuuston kanssa. Tärkein ominaisuus valittavalle henkilölle on luotettavuus ja äänestäjien luottamus siihen, että valtuutettu selvittää taustoja ja kuuntelee asiantuntijoita – siis tekee vastuullisia päätöksiä.

Vaalilupauksenani ei ole tietyn puiston, koulun tai liikenneympyrän säilyttäminen, sillä ne asiat riippuvat paljosta muustakin kuin minusta. Minä lupaan, että kuntapoliitikkona pyrin olemaan luottamuksen arvoinen ja toimimaan edellä kuvaamallani, vastuullisella tavalla.

Omat tavoitteeni seuraavalle vaalikaudelle ovat:

Helsingin kehittämisen lähtökohtana ovat sen omat vahvuudet! Kiinnostavat ilmiöt ja tapahtumat, joita tullaan katsomaan kauempaakin, syntyvät pitämällä huolta siitä, että kaupungissa on paikkoja ja mahdollisuuksia kokeilla uusia asioita. Pidetään kaupunkimme jatkossakin maailman parhaana paikkana asua.

Kohtuuhintainen koti on perusoikeus, joka kuuluu kaikille. Myös Helsingissä. Lisätään tuntuvasti tonttitarjontaa ja varmistetaan kaikille mahdollisuus asua itselleen parhaiten sopivalla tavalla.

Investointi koulutukseen on satsaus tulevaisuuteen. Yhtäläinen oikeus varhaiskasvatukseen ja koulutukseen takaa tasa-arvoiset mahdollisuudet tehdä omat valintansa ja menestyä.

 

Be the first to reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *